Berza

  • aero 907 ⚫ 0,00%
  • aqua 106 ⚫ 0,00%
  • djrs 3.600 ▼ -50,00%
  • dnos 3.000 ⚫ 0,00%
  • dvlj 2.817 ▼ -49,99%
  • mtlc 1.900 ⚫ 0,00%
  • niis 543 ▼ -2,51%
  • omol 800 ⚫ 0,00%
  • puue 100 ⚫ 0,00%
  • unfz 9.000 ▼ -50,00%
(13. april 2017.)
BESPLATNA „ŠKOLA BEZBRIŽNOG RODITELjSTVA DR ZORANA“ U VRTIĆU „ČIGRA“

ZA DOBROBIT DECE

Svakog drugog petka, u terminu od 17:30 časova, roditelji će moći da se informišu i u direktnom kontaktu sa predavačima postave pitanja iz svih oblasti pedijatrije
ZA DOBROBIT DECE
Koncipirana tako da pokriva uzrast od rođenja do punoletstva dece besplatna „Škola bezbrižnog roditeljstva dr Zorana“, svakog drugog petka u Vrtiću „Čigra“, pruža roditeljima mogućnost da dobiju prave savete kada je u pitanju bezbrižno odrastanje njihove dece.
- Upravo predavanja koja obuhvataju ovaj starosni period dece čine našu školu specifičnom u odnosu na druge Škole roditeljstva u našoj zemlji. Kroz deset predavanja, koliko je za sada planirano u ovom drugom ciklusu, moje kolege, stručni saradnici i ja, govorićemo o onim problemima sa kojim se roditelji susreću u prvim godinama svog roditeljstva. Roditeljstvo je najlepša funkcija koju čovek može da ima i koja traje večno. Briga o našem potomstvu uvek je prisutna. Da ne bi bila tako velika i onesposobljavajuća po roditelje tu je naša škola. Svi koji su zainteresovani za dobrobit naše dece su dobrodošli – rekao je rukovodilac projekta dr Zoran Vujović, magistar nauke, pedijatar i gastroenterolog.
Na prvom predavanju održanom prošlog petka roditelji su imali priliku da od dr Margarite Bojović, ginekologa, čuju sve o trudnoći i porođaju, od babice Tanje Kaličanin o psihofizičkoj pripremi trudnica za porođaj, a o rastu i razvoju deteta od dr Zorana Vujovića.
- Dr Zoran je jedan izuzetan čovek. Magistar nauka, medicinskih nauka, subspecijalista. Čovek koji ima veliki entuzijazam i veliku ljubav prema deci i roditeljima. Jednostavno svi smo ovde da radimo u interesu dece, da im bude bolje, da imaju bezbrižno detinjstvo i da roditelji imaju što manje problema sa odgajanjem dece. Treba pozdraviti ovaj projekat dr Zorana i njegovih saradnika jer će roditelji biti u direktnom kontaktu sa predavačima pa će tako moći da postave i pitanja iz svih oblasti pedijatrije. Takođe, moći će i naknadno da se konsultuju. Ono što je takođe važno, pored toga što je škola besplatna, da ne se ne formiraju nikakve grupe. Svi zainteresovani roditelji mogu se javiti i meni na brojeve telefona 063 88 66 954 i 064 01 202 01 kako bi dobili sve potrebne informacije o vremenu dešavanja, predavačima, temama u narednom periodu – istakla je dr Vera Rajić.
Posle uvodnih predavanja roditelji će u narednom periodu imati priliku da poslušaju savete i psihologa, logopeda, nutricionista.
- Vrtić „Čigra“ se uključuje u sve akcije i projekte koji su interesu dece i roditelja tako da smo podržali i ovu akciju besplatne „Škole bezbrižnog rodteljstva.“ Roditelji, ali i vaspitači, mogu mnogo toga da nauče od eminentnih predavača – poručila je vlasnica i direktorka Vrtića „Čigra“ Radmila Dabić.
O. G.

Najnoviji broj

9. jul 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa