27. april 2017.27. apr 2017.
DAN OTVORENIH VRATA
U OŠ „NATA JELIČIĆ“ ZA BUDUĆE PRVAKE I NjIHOVE
RODITELjE ORGANIZOVAN

DAN OTVORENIH VRATA

Budućim prvacima i njihovim roditeljima proteklog utorka kroz interaktivne sadržaje stranih jezika, muzičkog, srpskog jezika, sportske, likovne i dramske predstavljena je OŠ „Nata Jeličić“.
- Ovo je jubilarna, deseta godina kako organizujemo Dan otvorenih vrata za naše buduće prvake. Radujemo se što su naši đaci, nastavnici i učitelji prvoga razreda mogli da im pokažu šta to zanimljivo i lepo radimo u „Natinoj“ školi. Ovo je na korak do polaska u prvi razred ali kao znak naše želje da sa roditeljima ostvarimo što bolju saradnju, da vidimo koje su to snage škole, kapaciteti roditelja i naših učenika jer samo zajedno možemo ostvariti najbolji rezultat i raditi za dobrobit dece – rekla je Slobodanka Aleksić, psiholog.
Uz vrhunske predavače, koji imaju uvek vremena i za slobodne aktivnosti prvacima će se pružiti najbolje obrazovanje. Multimedijalna i digitalna učionica sa najsavremenijom opremom, Produženi boravak sa kreativnim radionicama, veliki broj sekcija, mogućnost odabira izučavanja nekog od pet stranih jezika – engleskog, ruskog, španskog, francuskog i nemačkog, samo su svojevrsni „šlag“ na već preukusnu tortu.
- Lepo je biti učenik OŠ „Nata Jeličić“ jer imamo razne sekcije, održavamo sportske aktivnosti. Organizovali smo čak i igranku. Volela bih da ima što više učenika zato što je u ovoj školi sve veoma zanimljivo. Nastavnici su dobri. Uvek hoće da pomognu učenicima i oko domaćih zadataka i oko učenja. Od stranih jezika izdvojila bih ruski jer ga i sama učim. U okviru Sekcije iz ruskog gledamo filmove, pravimo panoe, imamo radionice. Na časovima radimo ono što je predviđeno, a na radionicama učimo u opuštenoj atmosferi, šalimo se, družimo – dodaje Sara Ubavić, učenica VII4.
Za kraj druženja prvaci su pogledali deo predstave „Ko je smestio Vuku“ Dramske sekcije na čelu sa nastavnicom srpskog jezika i književnosti Slavicom Lukić, koja se inače sprema u okviru gradskog projekta Šabački teatarski pokret. Domaćini ovog svojevrsnog obrazovnog druženja svojim gostima poklonili su i najnoviji, petnaesti broj školskog lista „(Ne)mogu bez škole“.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa