Инфо

27. април 2017.27. апр 2017.
ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА
У ОШ „НАТА ЈЕЛИЧИЋ“ ЗА БУДУЋЕ ПРВАКЕ И ЊИХОВЕ
РОДИТЕЉЕ ОРГАНИЗОВАН

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА

Будућим првацима и њиховим родитељима протеклог уторка кроз интерактивне садржаје страних језика, музичког, српског језика, спортске, ликовне и драмске представљена је ОШ „Ната Јеличић“.
- Ово је јубиларна, десета година како организујемо Дан отворених врата за наше будуће прваке. Радујемо се што су наши ђаци, наставници и учитељи првога разреда могли да им покажу шта то занимљиво и лепо радимо у „Натиној“ школи. Ово је на корак до поласка у први разред али као знак наше жеље да са родитељима остваримо што бољу сарадњу, да видимо које су то снаге школе, капацитети родитеља и наших ученика јер само заједно можемо остварити најбољи резултат и радити за добробит деце – рекла је Слободанка Алексић, психолог.
Уз врхунске предаваче, који имају увек времена и за слободне активности првацима ће се пружити најбоље образовање. Мултимедијална и дигитална учионица са најсавременијом опремом, Продужени боравак са креативним радионицама, велики број секција, могућност одабира изучавања неког од пет страних језика – енглеског, руског, шпанског, француског и немачког, само су својеврсни „шлаг“ на већ преукусну торту.
- Лепо је бити ученик ОШ „Ната Јеличић“ јер имамо разне секције, одржавамо спортске активности. Организовали смо чак и игранку. Волела бих да има што више ученика зато што је у овој школи све веома занимљиво. Наставници су добри. Увек хоће да помогну ученицима и око домаћих задатака и око учења. Од страних језика издвојила бих руски јер га и сама учим. У оквиру Секције из руског гледамо филмове, правимо паное, имамо радионице. На часовима радимо оно што је предвиђено, а на радионицама учимо у опуштеној атмосфери, шалимо се, дружимо – додаје Сара Убавић, ученица ВИИ4.
За крај дружења прваци су погледали део представе „Ко је сместио Вуку“ Драмске секције на челу са наставницом српског језика и књижевности Славицом Лукић, која се иначе спрема у оквиру градског пројекта Шабачки театарски покрет. Домаћини овог својеврсног образовног дружења својим гостима поклонили су и најновији, петнаести број школског листа „(Не)могу без школе“.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa