Info

11. maj 2017.11. maj 2017.
„MAČVA“ PROTIV JAGODINE ZA JOŠ JEDAN KORAK KA ELITI

SVE JE BLIŽE!

Veći deo prvenstva „Mačva“ zavisi samo od sebe, te iako svi očekuju da Zemun i Sloboda lako savladaju svoje rivale, Šapčanima oni uopšte nisu važni. „Ćurani“ proleće igraju mnogo bolje nego jesen, lider će motivisati, ali je Mačva favorit i sigurno kvalitetniji tim
Mnogo više problema Dobanovci su zadali “Mačvi” u Šapcu, nego pre četiri dana na svom terenu. Stančetić i Obrovac, još u prvom delu rešili su meč i odmah misli usmerili ka Jagodini. Tokom jeseni “Mačva” je lako izašla na kraj sa Jagodinom i to na njihovom stadionu. Ipak, u tom periodu, Jagodinci su klizili ka zoni ispadanja i borba za opstanak izgledala je kao izvesnost. Popravili su znatno svoju igru i poziciju u prolećnoj polusezoni, no Mačvu to ne treba da opterećuje. Šapčani su, bez obzira na uspone i padove u igri, rezultatski na vrhu konstantno već mesecima. Logičan je oprez u odnosu na svakog rivala, ali strah samo treba da poseduje protivnik vodeće ekipe. San je bliži nego ikada, svako kolo je Super liga sve izvesnija, a od toga ne treba veći motiv da se pruži i više od maksimuma. Dokazati da ste za Super ligu protiv dojučerašnjeg superligaša.
PLS, 27. kolo: OFK Odžaci – Inđija, Kolubara – BSK Borča, Radnički (P) – ČSK, Proleter (NS) – Sinđelić, Zemun – OFK Beograd, Sloboda (U) – Budućnost (D), MAČVA – JAGODINE, Bežanija – Dinamo (V).
TABELA: 1. MAČVA 56; 2. Zemun 51; 3. Sloboda (U) 50; 4. Radnički (P) 39; 5. Inđija 39; 6. Dinamo (V) 37; 7. Bežanija 35; 8. Jagodina 35; 9. Proleter (NS) 33; 10. Budućnost (D) 33; 11. ČSK 31; 12. Sinđelić 29; 13. OFK Odžaci 26; 14. BSK Borča 26; 15. Kolubara 25; 16. OFK Beograd 13.
D. B.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa