18. maj 2017.18. maj 2017.
INSPIRACIJA NA SVAKOM KORAKU
STIŽE LIDER, ŠAMPION, JEDAN OD VEĆIH U EVROPI

INSPIRACIJA NA SVAKOM KORAKU

Iako će rivali najverovatnije ostati do kraja na trenutnim pozicijama, gostovanje sedmostrukog šampiona Evrope, branioca titule i najvećeg tima Srbije mora nadomestiti svaki eventualni manjak takmičarskog značaja utakmice
Dolazi i TAJ vikend. Na Gradski bazen u Šapcu stiže veliki “Partizan”. Ime ovog kluba sa strahopoštovanjem izgovaraju svi činioci planetarne vaterpolo javnosti, ali igre Vaterpolo kluba “Šabac” prethodne, a posebno ove sezone, u “Jadranskoj ligi” donele su ovdašnjem klubu “naklon” širom bivše Jugoslavije. Pre više od jedne decenije utakmice Šapca i Partizana bile su dueli potpunih autsajdera i apsolutnih favorita, a sada “crno-bele” u našem gradu ne očekuje lakši trening, već DERBI pretposlednjeg kola Super lige. Naravno, Beograđani su svakako favoriti, sve osim njihove pobede bilo bi veliko iznenađenje, no takva situacija bila je i pred gostovanja “POŠK”, “Crvene Zvezde” i “Primorca”.
- Partizan je vaterpolo institucija, neverovatan sistem, fantastična škola, vrhunski treneri, a kada je tako, onda seniorski tim, iz sezone u sezonu može biti takmac najjačim klubovima Evrope. Samo pogledajte rivale koje su pobedili ove sezone i sve će vam biti jasno. Osetili smo i mi njihovu snagu na Banjici. Nadamo se podršci ispunjenih tribina. Mi ćemo pružiti maksimum, a podrška publike doneće nam snagu za igru izvan mogućnosti. To je naša jedina obaveza, sav pritisak je na gostima – ističe trener Baša Nikolić.
Partizan je na pragu titule, pobeda u Šapcu bi je definitivno “overila”, a svakako će u „Zvezdi“ i „Vojvodini“ navijati za “čivijaše”.
TABELA: 1. Partizan 19; 2. C. Zvezda 16; 3. Vojvodina 15; 4. ŠABAC 13; 5. Valjevo 4; 6. Stari Grad.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa