18. maj 2017.18. maj 2017.
FOTO: SAAF

FOTO: SAAF

“AJKULE” U ČETVRTFINALU PLEJ OFA TREĆE LIGE

NAPAD NA BEDEM

Šabački igrači američkog fudbala na gostovanju u Smederevu tražiće mesto u polufinalu plej ofa Treće lige. Domaći su favoriti, ali “ajkule” uverene da nisu bez šansi
U duelu sa zemunskim “piratima” Šapčani su pokazali potencijal koji poseduju, a sada tu odlučnost, koncentraciju i posvećenost treba pokazati protiv mnogo jačeg rivala. Samo tako, “čivjaši” se imaju čemu nadati u srednjovekovnoj prestonici Srbije. Smederevci će ih dočekati na pomoćnom terenu Gradskog stadiona, a pre svega želja Šapčana je da u nedelju svi budu spremni i da vreme bude onakvo kakvo svako očekuje i želi u maju.
-Još nismo pokazali pun potencijal i i te kako ima mesta za napredak. Trenirali smo intenzivnije nego inače. Oni imaju prednost domaćeg terena, teret favorita, ali želja je jednako velika na obe strane. Idemo da se borimo – ističe trener Darko Štabler.
U regularnom delu, Smedervo je bilo drugo u “južnoj grupi” Treće lige sa 2 trijumfa i jednim porazom, a Šapčani treći u “severu” sa dva poraza i jednom pobedom. Meč je na programu u nedelju od 16 časova.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa