1. jun 2017.1. jun 2017.
„POZORIŠNE IGRARIJE“ PREDŠKOLSKE USTANOVE
„NAŠE DETE“ SEDAMNAESTI PUT

Dvodnevno glumačko nadmetanje

Pesmom, igrom, glumom dvesta osamdesetoro mališana iz devet šabačkih vrtića zabavilo prepunu salu Šabačkog pozorišta proteklog ponedeljka i utorka
Tradicionalne „Pozorišne igrarije“ Predškolske ustanove „Naše dete“ okupile su dvesta osamdesetoro dece iz vrtića „Snežana“, „Švrća“, „Mladost“, „Sloboda“, „Veverica“, „Đurđevak“, „Poletarac“, „Bambi“, „Bubamara“. Pripremna predškolska grupa iz Vrtića „Mladost“ izvođenjem numera „U veselom Šapcu“, „Kišobrani za dvoje“ i „Meni trebaš ti“ proteklog ponedeljka otvorila je manifestaciju na kojoj je zablistala lepota mladosti kroz pesmu, igru, glumu.
- Iskoristila bih ovu priliku da se zahvalim svim zaposlenim u Predškolskoj ustanovi. Ne samo vaspitačima nego i drugoj strukturi zaposlenih u našoj ustanovi čiji je nesebični odnos značajno pomogao da se sve ovo realizuje, kao i na tehničkoj pomoći naših roditelja bez kojih sve ovo ne bi ovako divno izgledalo – izjavila je direktorka PU „Naše dete“ Sandra Mićić.
Učešće su uzele sve uzrasne grupe, ali je akcenat bio na predškolcima koji ove godine izlaze iz vrtića i kreću u školu.
- Moram priznati da kada prisustvujem ovim predstavama u kojima učestvuju naši najmlađi sugrađani uvek se oduševim. Izađem vedar i čio. Mislim da je to slučaj sa svima koji dođu da vide koliko naša deca imaju talenta. Meni je drago da upravo njihovi vaspitači, koji ih ne samo čuvaju nego ih podstiču na njihove talente, prave najlepše predstave u našem gradu – rekao je Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada.
O. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa