24. avgust 2017.24. avg 2017.
NA “VATRU ZMAJEVA”
MAČVA PROTIV voŽdovca POKUŠAVA DA PREKINE NIZ

NA “VATRU ZMAJEVA”

Beogradski klub želi ove sezone u Evropu, napravljen je sastav kadar da se bori protiv svih rivala, a koliko mogu biti nezgodni bolje od svih osetio je Partizan na svom terenu. Stadion na krovu nije mesto gde je realno tražiti bodove, ali iznenađenja su moguća
Tri poraza u nizu stvaraju presiju, te iako je još prvenstvo u povoju, a osvojenih 6 bodova drži Šapčane u bezbednoj zoni, bar bod bi značio mnogo na psihološkom planu. U slučaju da se osvoji bod u Beogradu predstojećeg vikenda, njegova snaga se multiplikuje jer je rival više nego kvalitetan.
Prethodne sezone “Voždovac” je, zahvaljujući kvalitetu, krojio vrh tabele, a gde je stao prethodne, nastavio je i ove. Ne postoji rival dovoljno jak da računa na rutinske bodove protiv tima iz Zaplanjske. U šest kola Beograđani ne znaju za poraz, a uz dva remija ostvarili su četiri pobede, među kojima i onu na stadionu JNA. Počeli su loše, remijem protiv “Radnika” na svom terenu i taj meč može da čuva nadu Mačvi pred ovo gostovanje.
Lazarević je upitan i za ovaj duel, dok Aničić neće računati na povređenog Adamovića. Ovaj meč je početak teškog niza Mačve koji nastavljaju “Čukarički” i “Vojvodina”.
D. B.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa