24. mart 2011.24. mar 2011.
FUDBAL: POŽEGA: FK „SLOGA“- FK „MAČVA“ 1:1 (0:0)

PREDSTAVA U REŽIJI SUDIJA

Požega, 18.03.2011.godine. Gledalaca: 200.
Sudija: Burojević (Čačak)
Strelci: u 57. minutu Ćirjaković iz jedanaesterca za FK „Sloga“; u 90. minutu Gavrić iz jedanaesterca za FK „Mačvu“
Žuti kartoni: Štulović i Jovićević (FK „Sloga“); Tajdić (FK „Mačva“)
FK „Mačva“: Stepandić, Tajdić, Pejović, Ristanović, Marković, Lazić, Samurović, Radovanović (Milinković), Tufegdžić, Kovačević (Gemović), Gavrić.
FK „Mačva“ je počela prolećni deo prvenstva gostovanjem timu koga je u jesenjem delu pobedila sa 7:0. Ponavljanje ovakvog razultata niko nije očekivao, ali...
Šapčane je sačekao izuzetno loš teren, neravan, sa čudnom travom. Loše vreme, malo gledalaca, domaćih u tragovima, čak ako saberemo sve Šapčane i igrače i rukovodstva FK „FAP“-a iz Priboja, slobodno možemo reći da su bili u manjini.
Već na početku utakmice tim FK „Mačve“ je izgledao kao pravi tim, a tim FK „Sloge“ kao grupa građana na privremenom radu u Požegi. Klupa FK „Mačve“ puna, sa novom jednoobraznom opremom, klupa FK „Sloge“ proređena, sa izbledelim dresovima i trenerkama. A tek kada je počela utakmica...Domaći igrač sa brojem „4“ na leđima je već posle 30-ak minuta igre želeo kraj utakmice.
Od početka FK „Mačva“ je pokušavala da igra i u tim pokušajima je stvorila čitav niz šansi koje je promašila, čak i Samurović opravdano dosuđen jedanaesterac u 15. minutu. Zatim je sudija na intervenciju pomoćnika poništio sasavim regularan gol FK „Mačve“ koga je postigao Tufegdžić u 31. minutu. Domaći igrači nisu uputila u prvom poluvremenu šut na gol FK „Mačve“. I stvarno čudi izveštač „Sportskog žurnala“ koji je ocenio golmana FK „Mačve“ Stepadnića , jer ovaj nije imao praktično ni jednu intervenciju.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa