Инфо

24. март 2011.24. мар 2011.
ФУДБАЛ: ПОЖЕГА: ФК „СЛОГА“- ФК „МАЧВА“ 1:1 (0:0)

ПРЕДСТАВА У РЕЖИЈИ СУДИЈА

Пожега, 18.03.2011.године. Гледалаца: 200.
Судија: Буројевић (Чачак)
Стрелци: у 57. минуту Ћирјаковић из једанаестерца за ФК „Слога“; у 90. минуту Гаврић из једанаестерца за ФК „Мачву“
Жути картони: Штуловић и Јовићевић (ФК „Слога“); Тајдић (ФК „Мачва“)
ФК „Мачва“: Степандић, Тајдић, Пејовић, Ристановић, Марковић, Лазић, Самуровић, Радовановић (Милинковић), Туфегџић, Ковачевић (Гемовић), Гаврић.
ФК „Мачва“ је почела пролећни део првенства гостовањем тиму кога је у јесењем делу победила са 7:0. Понављање оваквог разултата нико није очекивао, али...
Шапчане је сачекао изузетно лош терен, нераван, са чудном травом. Лоше време, мало гледалаца, домаћих у траговима, чак ако саберемо све Шапчане и играче и руководства ФК „ФАП“-а из Прибоја, слободно можемо рећи да су били у мањини.
Већ на почетку утакмице тим ФК „Мачве“ је изгледао као прави тим, а тим ФК „Слоге“ као група грађана на привременом раду у Пожеги. Клупа ФК „Мачве“ пуна, са новом једнообразном опремом, клупа ФК „Слоге“ проређена, са избледелим дресовима и тренеркама. А тек када је почела утакмица...Домаћи играч са бројем „4“ на леђима је већ после 30-ак минута игре желео крај утакмице.
Од почетка ФК „Мачва“ је покушавала да игра и у тим покушајима је створила читав низ шанси које је промашила, чак и Самуровић оправдано досуђен једанаестерац у 15. минуту. Затим је судија на интервенцију помоћника поништио сасавим регуларан гол ФК „Мачве“ кога је постигао Туфегџић у 31. минуту. Домаћи играчи нису упутила у првом полувремену шут на гол ФК „Мачве“. И стварно чуди извештач „Спортског журнала“ који је оценио голмана ФК „Мачве“ Степаднића , јер овај није имао практично ни једну интервенцију.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa