2. jun 2011.2. jun 2011.
FUDBAL: MK PIONIRSKA LIGA ŠABAC: FK „MAČVA“ - FK „SAVACIUM“ 1:1 (1:1)

ODE SAVACIUM U BARAŽ

Šabac, 26.05.2011.godine. Stadion: FK „Mačve“. Gledalaca: 600. Rezultat: 1:0 Marković u 2. minutu, Đurić u 31.minutu. Žuti kartoni: Simić, (FK „ Mačva“), Arsenović (FK „Železničar“).
FK „Mačva“: Savić, Kostić Teodorović (Đurić od 71.minuta), Mićanović, Jokić, Praizović (Simić od 53.minuta, Đurković, Mićić, Marković, Tovilović, (Janković od 57.minuta) Radukić (Subotić od 35.minuta).
FK „Savacium“: Maletić, Bogdanović, Vasić, Stanković, Spasojević, Arsenović, Atić, Berić (Stojićević od 57.minuta), Mihailović (Marinković od 80.minuta), Marković, Đurić (Dražić od 63.minuta).
U odlučujućoj utakmica za osvajanje prvog mesta u ligi i sticanje prava na učešće u baražu za plasman u kvalitetnu ligu Srbije, FK Savacijum je sačuvao nerešen rezultat i zadržao prvo mesto sa dva boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu selekciju FK Mačve.
Opterećeni važnošći ove utakmice i rivalitetom, više stvorenom od strane roditelja, nego od strane igrača oba tima, pioniri su igrali u grču sa dosta grešaka i bez pravih fudbalskih rešenja. Za ovaj uzrast stvoreno je uobičajeno mali broj izglednih prilika. FK Mačva je povela, FK Savacijum je izjednačio i nije kasnije uporno čuvao za njega povoljan rezultat. Šansu da odluči utakmicu propustio je igrač FK Mačve Marković koji je početkom drugog poluvremena izašao sam pred golmana FK Savacijuma, lobovao ga, ali je lopta pogodila stativu.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa