15. septembar 2011.15. sep 2011.
OBELEŽEN DAN OPŠTINE BOGATIĆ

SVEČANO UZ PREZENTACIJU RADNIH AKTIVNOSTI

Čestitajući sugrađanima i gostima Dan opštine, Slobodan Savić, predsednik opštine Bogatić, podsetio na brojne privredne i komunalne aktivnosti, čija je realizacija u toku ili su završene, a iz osnova će promeniti izgled male varoši i obližnjih sela
Svečanosti povodom Dana opštine Bogatić, održane prošlog ponedeljka u posebno pripremljenoj, velikoj opštinskoj sali, prisustvovalo je mnogo gostiju i poslovnih partnera opštine. Među njima bio je i načelnik Mačvanskog okruga Svetomir Vešić, kao i više predsednika susednih opština. Pozdravljajući ih predsednik bogatićke opštine Slobodan Savić, poželeo je najpre svima puno zdravlja i sreće i prigodnim govorom podsetio na brojne privredne, posebno komunalne i druge aktivnosti koje su preduzete ili realizovane u cilju udobnijeg života građana ovog, pretežno poljoprivrednog kraja.
- Do kraja godine najvažnije aktivnosti biće usmerene na uređenje i rekonstrukciju stočne i zelene pijace u Bogatiću. Gradićemo i glavnu potisnu stanicu sa ciljem priključenja prvih korisnika kanalizacije, budući da je već urađen glavni kanalizacioni kolektor u dužini od 17 kilometara. U toku je izgradnja novih trotoara u centru Bogatića ( Prva zona), a značajna sredstva su uložena u asfaltiranje i šljunčenje puteva. Gradi se i fiskulturna sala, ukupne površine oko 2.500 metara kvadratnih, sa 500 mesta za gledaoce. Ona će, kao i novi trotoari svojim velelepnim izgledom, ukrasiti malu varoš, podsetio je Savić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa