Инфо

15. септембар 2011.15. сеп 2011.
ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

СВЕЧАНО УЗ ПРЕЗЕНТАЦИЈУ РАДНИХ АКТИВНОСТИ

Честитајући суграђанима и гостима Дан општине, Слободан Савић, председник општине Богатић, подсетио на бројне привредне и комуналне активности, чија је реализација у току или су завршене, а из основа ће променити изглед мале вароши и оближњих села
Свечаности поводом Дана општине Богатић, одржане прошлог понедељка у посебно припремљеној, великој општинској сали, присуствовало је много гостију и пословних партнера општине. Међу њима био је и начелник Мачванског округа Светомир Вешић, као и више председника суседних општина. Поздрављајући их председник богатићке општине Слободан Савић, пожелео је најпре свима пуно здравља и среће и пригодним говором подсетио на бројне привредне, посебно комуналне и друге активности које су предузете или реализоване у циљу удобнијег живота грађана овог, претежно пољопривредног краја.
- До краја године најважније активности биће усмерене на уређење и реконструкцију сточне и зелене пијаце у Богатићу. Градићемо и главну потисну станицу са циљем прикључења првих корисника канализације, будући да је већ урађен главни канализациони колектор у дужини од 17 километара. У току је изградња нових тротоара у центру Богатића ( Прва зона), а значајна средства су уложена у асфалтирање и шљунчење путева. Гради се и фискултурна сала, укупне површине око 2.500 метара квадратних, са 500 места за гледаоце. Она ће, као и нови тротоари својим велелепним изгледом, украсити малу варош, подсетио је Савић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa