27. oktobar 2011.27. okt 2011.
TRI DANA MODE I LEPOTE

PRVI MODNI SAJAM

U bivšem Domu vojske u Šapcu za vikend će biti održan prvi Sajam mode i lepote. Učestvuje preko 40 izlagača. Planiran bogat propratni kulturno umetnički program. Najavljen sajamski popust
Nakon četiri godine organizacije Fashion day, i pozitivnog iskustva sa prvom šabačkom Noći kupovine, rešili smo da u Šapcu organizujemo i prvi Sajam mode i lepote. On će trajati tri dana. Od 28. do 30. oktobra, od 12 do 20 časova u bivšem Domu vojske biće upriličen raznovrsni program. Ideja vodilja nam je bila da na jednom mestu okupimo sve proizvođače iz modne i kozmetičke industrije, strukovne škole, frizerske salone. Spojimo proizvođače i prodavce, ali i građane Šapca koji će uživati u izloženim odevnim predmetima, ali i u najavljenim popustima ““ rekao je direktor Turističke organizacije Šabac Dragojlo Lazić, i napomenuo da je reč o manifestaciji koja nema samo kulturno umetnički već i privredno turistički značaj za Grad.
Promoterka manifestacije Katarina Jokanović, objasnila je da će na predstojećem Sajmu biti spojene modna i kozmetička industrija, te da će posetioci pored modnih revija i kupovine moći da uživaju i u prigodnom kulturno umetničkom programu.
- Prva dva dana su modna, dok je treći i modni i kozmetički. Izlagači su nam obećali da će sva roba na štandovima moći da se kupi uz određene sajamske popuste. Pored odeće, imaćemo izložbe nakita, fotografije, slika, mini koncerte. Dakle, svim našim sugrađanima obećavamo, pre svega dobru zabavu, kaže Jokanovićeva.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa