23. decembar 2021.23. dec 2021.
Foto: inst. profil kluba, KK M015

Foto: inst. profil kluba, KK M015

KOŠARKA: PRL „ZAPAD“

M(aksimum) 015

Pobedom u Podrinskom derbiju protiv Loznice, košarkaši šabačkog M015 zadržali su i posle 11 kola maksimalan učinak u svojoj grupi Prve regionalne lige, matematički su obezbedili prvo mesto i na kraju ovog dela takmičenja. Loznica je pružila dobar otpor, ali kvalitetom nije uspela da parira Šapčanima. M015 je slavio 88:78, najviše zahvaljujući odličnoj drugoj četvrtini.

Plasman u doigravanje za viši rang odavno je obezbeđeno, ali naredna dva duela su izuzetno važna, jer će verovatno dva tima, a jedan svakako obezbediti plasman u doigravanje, te će se bodovi protiv njih prenositi i na naredni stepen takmičenja. Najpre će Šapčani gostovati u Ivanjici, potom dočekati Student iz Bajine Bašte, oba su u top četiri tima, da bi meč bez rezultatskog značaja mogao biti duel protiv Zlatara.

Mesta u višem rangu, Drugoj ligi, ima samo za jednu ekipu, u drugoj grupi je još zanimljivije. Izvesno je da će u baraž kragujevački Radnički, Jagodina, blizu je Velika Plana, dok će se do poslednjeg kola voditi borba između Požarevca i Paraćina. Lider je Radnički, ali uz dva poraza i sledi derbi u Jagodini.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa