23. decembar 2021.23. dec 2021.
Povratak Ane Radović
RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Povratak Ane Radović

U Super ligi za rukometašice trenutno je pauza između dve polusezone koja traje do kraja januara, a osim priprema, timovi pokušavaju u datim okolnostima i da pojačaju sastave. Medicinar očekuje važan povratak. Posle pauze od jedne i po sezone, najpre zbog povrede, a potom trudnoće i porođaja, u ekipu se vraća najbolja igračica u istoriji kluba Ana Radović. Poslednji zvanični meč je odigrala u drugom kolu sezone 2020/21.

Šapčanke su trenutno sedme na tabeli sa dva boda zaostatka u odnosu na četvrtoplasiranu Naisu, a povratak Radovićeve je veliko pojačanje u borbi za plej of.

-Nema potrebe trošiti reči o kvalitetu i znanju Ane Radović. Vraća se istinski majstor rukometa i lider ekipe, nešto što nam je nedostajalo u nekim mečevima tokom jeseni. Reč je o nekome čiji pristup na parketu treba da posluži kao primer drugima, ali i lideru spremnom da učini pravi potez u pravom trenutku – istakla je trener Sandra Kolaković.

Za sada dve rukometašice neće biti na raspolaganju na proleće. Sporazumno je prekinuta saradnja sa Jelenom Ninković, golmanom ekipe i Kristinom Cvijanović.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa