12. maj 2022.12. maj 2022.
TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE VLADIMIRCI

Od bazena do gudijade i sajma cveća...

I ovo proleće i leto protećiće u aktivnostima TO Vladimirci uz rad bazena ali to je po rečima direktora TO Vladimirci Ivana Pakića najava brojnih sadržaja:

Organizovaćemo tradicionalni gastronomski festival „Gudijada 2022“ uz brojne propratne sadržaje gde će značajno mesto imati i sajam cveća. Namera je da u naše aktivnosti maksimalno uključimo seoska domaćinstva koja sebe prepoznaju u turizmu poput nautičkog sela u primeru Novog Sela i porodice Petrović, lovni turizam uz nemerljivu ulogu lovačkog udruženja „Fazan“ kako bi dostojno reprezentovali ulogu naše opštine u turizmu, najavljuje manifestacije koje će smenjivati jedna drugu direktor TO Vladimirci.

A kada je reč o sportskom turizmu radi se projektna dokumentacija terena za male sportove. Biće tu i teren sa veštačkom travom a raduje podatak da će biti organizovan sportski kamp čime se opet Vladimirci prepoznaju kao bogom dani za sportski turizam ali i za one ljubitelje netaknute prirode i rekreativnog sporta, i da se prepozna Opština Vladimirci kao nova destinacija na turističkoj mapi Zapadne Srbije.
S.K

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa