7. jul 2022.7. jul 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

OPŠTINA VLADIMIRCI

Dobrodošli na bazene u Vladimircima

Lokalna samouprava Opštine Vladimirci pobrinula se za osveženje i prijatne trenutke u bazenu za odrasle ali i onom manjem u kojem osveženje uz dečju graju nalaze najmlađi. Od jutra do mraka, po onoj narodnoj, veče tiskaju brojni posetioci a primamljiv podatak je da ulaznica staje samo 200 dinara
Pravi hit na ovim prostorima, bazeni u Vladimircima i ovog vrelog leta goste namernike iz ove opštine ali i okolnih gradova. Lokalna samouprava Opštine Vladimirci pobrinula se za osveženje i prijatne trenutke u bazenu za odrasle ali i onom manjem u kojem osveženje uz dečju graju nalaze najmlađi. Od jutra do mraka, po onoj narodnoj, veče tiskaju brojni posetioci a primamljiv podatak je da ulaznica staje samo 200 dinara:

„Naravno i ovog leta deca do 7 godina imaju besplatan ulaz a oni do 15 godina tu pogodnost mogu koristiti tokom sedmice od ponedeljka do petka tokom kupalištne sezone. Opet po tradiciji krajem jula kreće i škola plivanja i to za uzraste od sedam do 11 godina i od 11 do 14 godina starosti. Naravno da sve ovo ne bismo mogli bez pomoći Lokalne samouprave i razumevanja čelnog čoveka predsednika Gorana Zarića“- poziva na bazene u Vladimircima Ivan Pakić direktor TO opštine koja upravlja ovim bazenima.

Foto: "Glas Podrinja"


Ne treba zanemariti ni kulturološke ni sportske sadržaje tokom sezone uživanja uz brojna iznenađenja. A na raspolaganju su na korišćenje ležaljke i suncobrani po ceni od po 100 dinara. Pa ko voli, nek izvoli, poručuju gostoljubivi domaćini.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa