7. jul 2022.7. jul 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Žena se porodila u autu, komunalni policajci je odvezli u bolnicu

Nedaleko od Treće zdravstvene stanice šabačkog Doma zdravlja u petak oko devet sati dogodila se nesvakidašnja situacija- žena se porodila u autu u neposrednoj blizini bolnice, a zahvaljujući brzoj reakciji komunalnih policajaca odmah je odvezena u urgentni prijem.

Prema rečima načelnika Odeljenja komunalne policije u Šapcu Borka Jekića, Siniša Kolundžija i Siniša Pejić bili su u redovnoj patroli gradom. Primetivši da se nešto čudno događa, krenuli su prema vozilu i od prolaznika saznali da se žena porađa u autu.

-Vozač koji je shvatio šta se događa i da je porođaj počeo u međuvremenu je otrčao po pomoć, ali novorođenče nije bilo voljno da čeka. Dok su komunalni policajci prišli autu, beba je već bila rođena.

Jedan od njih je seo za upravljač i odvezli su ženu urgentni prijem, gde su je lekari i sestre zbrinuli. Zaista nesvakidašnja situacija ali, srećom, sve se dobro završilo i komunalni policajci su adekvatno reagovali kako bi porodilji što pre bila pružena adekvatna nega- istakao je Jekić.
D.D.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa