8. decembar 2011.8. dec 2011.
FORMIRANjE GRUPE GRAĐANA

REALNO BOLjI

Nezadovoljni članovi SNS u Šapcu pokreću inicijativu za formiranje Grupe građana
Kao posledica izuzetno velikog razočarenja načinom vođenja politike u Gradskom odboru SNS-a Šabac, doneli smo odluku da pokrenemo inicijativu za formiranje Grupe građana „Realno bolji“ za predstojeće lokalne izbore.
Inicijativa za osnivanje Grupe građana potiče od grupe isključenih i nezadovoljnih članova članova-osnivača SNS-a u Šapcu, Vladan Kulezić, Nikola Mitrović, Milić Granić, Dragutin Vasić, Nada Vučinić, Branislav Pajić, Slađana Marković, koji su tražeći otvoreni dijalog o aktuelnim stranačkim problemima i vanstatutarnim kadrovskim primenama sistema „prekog suda“ mimo procedure koju Statut predviđa, isključeni iz stranke, na osnovu rešenja koje je neko overio faksimilom predsednika stranke.
Svaki postupak pa i disciplinski, ako je nedisciplina borba za demokratiju, ne može se voditi bez obaveze onoga ko donese odluku, čuje i drugu stranu. U ovoj farsi takve opcije nisu postojale.
Ovaj infobirovski čin, urađen je uz saglasnost vrha stranke ili zloupotrebom faksimila potpisa predsednika stranke, a da pri tom niko nije snosio posledice.
I u prvom i u drugom slučaju osećamo moralnu potrebu da o dešavanju u Gradskom odboru SNS u Šapcu obavestimo članstvo i pozovemo i njih i sve nezadovoljne građane da nam se pridruže na putu ka pravdi i depolitizaciji društva. Jedina moguća opcija da smanjimo uticaj partija na građanstvo i održimo obećanja koja smo davali članstvu i potencijalnim biračima SNS u Šapcu je upravo ovaj: Da formiramo Grupu građana „REALNO BOLjI“!!!

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa