15. septembar 2022.15. sep 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Prijem za rukometaše Metaloplastike Eliksir

U čast osvajača Super kupa

Sezona otvorena peharom. Cilj naredni tutula. Maksimalna podrška grada za Metaloplastiku. Najveći sportski brend grada. Optimizam, ali pristup korak po korak, iz meča u meč
Rukometaši Metaloplastike Eliksir su sezonu počeli peharom namenjenim pobedniku Super kupa. Trofej su zaslužili trijumfom nad Vojvodinom u petak, a u čast osvajača gradonačelnik je priredio prijem u Gradskoj kući.

Pobeda u Loznici je proizvod posvećenosti, strpljenja i upornosti, a pre svega je dobar uvod u sezonu. Svaki meč je prilika za pronošenje slave kluba i grada.

-Momci su još jednom pokazali da nema nepobedivih. Svaka utakmica je borba za ime kluba, ali i grada. Podrška Grada nam je izuzetno važna, zahvalni smo na svemu i učinićemo sve da naše sugrađane učinimo ponosnim. Titula je san svih nas - rekao je direktor kluba Slaviša Stojinović.

Foto: "Glas Podrinja"


Sezona je duga i teška, više ekipa želi najviši plasman. Optimizam je uvek dobrodošao, a slavlje žele u Novom Sadu, Beogradu i Pančevu, čak i Kragujevcu.

-Možemo mnogo bolje nego u Loznici, još se ekipa i ja upoznajemo, imali smo malo i sreće u ovoj utakmici, ali pobeda je pravi podstrek. Svi želimo najviše, ali uvek sam za pristup korak po korak, te je najvažnija trenutno utakmica u Kostolcu. Odlučivaće nijanse ove sezone i teško je davati obećanja druga do borbe i truda - naglasio je šef stručnog štaba Vladan Matić.

Metaloplastika Eliksir je brend grada i u novoj sezoni gde ima najviše ambicije može računati na podršku svog grada.

Foto: "Glas Podrinja"


-Čestitam svima veliki rezultat, veliku pobedu i još jedan trofej. Uveren sam da je tim predvođen Vladanom Matićem na pravom putu i nadam se da klub može do titule. Obezbedili smo dobre uslove za rad, snažna kompanija je generalni sponzor i klub ima odličan stručni štab. Metaloplastika je najveći sportski brend Šapca i mogu da obećam da će i u dobrim trenucima, kao što je ovaj i u teškim, za koje se nadam da neće doći, Grad biti uz klub - istakao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić na prijemu.

Super liga počinje u subotu, kada Metaloplastika Eliksir gostuje u Kostolcu, ekipi Rudara.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa