24. novembar 2022.24. nov 2022.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

U ŠAPCU POTPISANO 75 UGOVORA O SUFINANSIRANjU ENERGETSKE EFIKASNOSTI

Od skepse do zadovoljstva

Veliko mi je zadovoljstvo što sam u ime Grada Šapca potpisao 75 ugovora. Ovaj projekat podrazumeva zamenu stare stolarije, ugradnju kotlova i toplotnih pumpi. Od toga, 62 ugovora je za zamenu stare stolarije, 8 za ugradnju kotlova i 5 za ugradnju toplotnih pumpi, istakao je Knežević
U Gradskoj kući u utorak su potpisani trojni ugovori o sufinansiranju mera energetske efikasnosti. U ime Grada Šapca ugovore je potpisao zamenik gradonačelnika Blaža Knežević sa građanima i izvođačima radova.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam u ime Grada Šapca potpisao 75 ugovora. Ovaj projekat podrazumeva zamenu stare stolarije, ugradnju kotlova i toplotnih pumpi. Od toga, 62 ugovora je za zamenu stare stolarije, 8 za ugradnju kotlova i 5 za ugradnju toplotnih pumpi, istakao je Knežević.

Podsećamo da je u pitanju zajednički projekat Ministarstva rudarstva i energetike i Grada Šapca, koji su izdvojili po 5 miliona dinara. Izvođači su u obavezi da završe radove do marta 2023. godine.

Foto: Glas Podrinja


- Veoma sam zadovoljan odzivom građana. Grad Šabac će i u narednom periodu finansirati ovakve projekte, dodao je Knežević.

Izvođači su u obavezi da završe radove do marta 2023. godine. Grad Šabac će i u narednom periodu finansirati ovakve projekte


Naš sugrađanin Rajko Mićić, kaže da je prezadovoljan.

- U početku sam bio skeptičan, ali kada su me pozvali iz Gradske uprave, bio sam prijatno iznenađen. Aplicirao sam za toplotnu pumpu vazduh-voda i sada sam u mogućnosti da trajno rešim problem grejanja porodičnog doma.
M.F.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa