26. januar 2023.26. jan 2023.
Konkurs za logo Young Media Networka

Osmisli! Predloži! Osvoji!

Obrati pažnju:
Ekipa Young Media Networkaje u potrazi za logom! Treba nam tvoja pomoć, jer smo tu zbog vas i želimo da rešenje dođe baš od vas: mladih! Za najuspešniju ideju predviđena je novčana nagrarada!

Ko smo mi:
Young Media Networkaili Mreža mladih medija i medija za mlade YMN je međunarodno udruženje, osnovano krajem novembra u Beogradu kao rezultat višegodišnje, neformalne saradnje novinara i urednika nekoliko zemalja regiona. Povezala nas je želja za stvaranjem, umrežavanjem i razmenom medijskog sadržaja za mlade po meri mladih i njihovih interesovanja. Među osnivačima je devet pravnih i fizičkih lica (medija i pojedinaca) iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Crne Gore. Međutim, ovo nije kraj. Stajanje nije opcija. Misija nam je da i dalje povezujemo mlade iz što više zemalja. U 2023. krećemo punom parom!

Šta tražimo:
Logo treba da predstavlja neke od osnovnih vrednosti naše i vaše mreže: umrežavanje, koprodukciju, interkulturalnost, profesionalnost u izveštavanju, etičnost, participaciju, medijsku pismenost i najvažnije mladost.

Rok i adresa:
Predloge za logo možete nam poslati do 15. februara 2023. godine, na adresu: bozicjelena94@gmail.com

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa