10. maj 2012.10. maj 2012.
SPORTSKA HALA ZA TRI HILjADE UČENIKA

KRUNA DOSADAŠNjIH ULAGANjA

Sportski objekat površine 1.500 kvm, namenjen je prvenstveno nastavi fizičkog vaspitanja 3.000 učenika dve srednje škole: Ekonomske i Muzičke i OŠ „Nikolaj Velimirović“, ali će biti dostupan za organizovanje drugih sportskih i kulturnih manifestacija
Izgradnjom sportske infrastrukture na najbolji način afirmišemo sport i usmeravamo mlade ka zdravim stilovima života. Sala koja će služiti učenicima tri škole predstavlja krunu naših desetogodišnjih ulaganja u sportske objekte. Njena vrednost je 50 miliona dinara, od čega je Grad obezbedio 27 miliona, a ostatak preko Ministarstva za sport i omladinu NIP. Objekat će biti u potpunosti spreman za upotrebu do početka školske godine, a s obzirom da na tribine može da se smesti oko 600 gledalaca, ovaj prostor neće služiti samo za nastavu fizičkog vaspitanja, što mu je prvenstvena namena, već i za treninge klubova, sportska takmičenja, različite kulturne manifestacije - rekao je gradonačelnik Šapca Miloš Milošević.
Prilikom posete navedenog sportskog objekta, Milošević je napomenuo da je od 2001. godine do danas, u rekonstrukciju, dogradnju i izgradnju školskih objekata na teritoriji grada uloženo više od 800 miliona dinara.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa