20. jun 2024.20. jun 2024.
Foto: SSOSI

Foto: SSOSI

Sportski savez osoba sa invaliditetom Šabac

Podrška je važna

SSOSI Šabac organizovalo je druženje “Podrška je važna” kako bi se pred sezonu godišnjih odmora zahvalilo svim pojedincima i kolektivima koji su pružali podršku u svom domenu tokom godine
Podrška je važna i uvek značajna iz mnogo razloga i kako je već postala tradicija Sportski savez osoba sa invaliditetom Šabac organizuje skup, odnosno druženje koji nosi naziv “Podrška je važna” kako bi se pred sezonu godišnjih odmora zahvalio svim pojedincima i kolektivima koji su pružali podršku u svom domenu tokom godine.

Otvoreno druženje je uz kulinarski specijalitet iz kotlića, osveženje, rekreaciju u većini disciplina koje u ponudi ima SSOSI Šabac, a ovog leta u centru pažnje bio je baskin, prezentovan gostima i posetiocima na Starom gradu.

Foto: SSOSI


-Predstavili smo deo naših sportova, predstavili naš rad. Drago nam je što su sa nama gosti iz Udruženja osoba sa invaliditetom “Zora” Krupanj, Košarkaški klub “Rađevac” i Košarkaški klub “M015” Šabac. Drago nam je što je veliki broj posetilaca odvijio vreme, svi su dobrodošli, svi su prijatelji - rekao je sekretar SSOSI Šabac Slavoljub Avdić.

Pre pet godina u Šapcu je počela baskin priča, uz međunarodne uspehe, prestižna priznanja, baskinaši se trude da disciplinu prezentuju u drugim gradovima kako bi nastao još neki klub u jedinstvenom sportu gde ravnopravno nastupaju osobe sa i bez invaliditeta.

Foto: SSOSI


-Grad Šabac odlično sarađuje sa Sportskim savezom osoba sa invaliditetom. Oni su uspeli da okupe brojne sportiste. U toku je promocija baskina, bićemo podrška u popularizaciji ovog sporta i nadamo se da će uskoro biti još klubova u Srbiji i našem području - rekao je predsednik Skupštine grada Šapca Nemanja Pajić.

Foto: SSOSI


Druženje je završeno revijalnim baskin duelom gde su nastupili članovi baskin sekcije SSOSI i gosti iz Krupnja, odnosno Šapca.
D. B.

Najnoviji broj

18. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa