27. avgust 2009.27. avg 2009.
DODELjENE NAGRADE OPŠTINE KOCELjEVA

PRIZNANjA U GODINI JUBILEJA

Iako je odluka o nagradi opštine Koceljeva doneta krajem 2007. priznanja za dela koja predstavljaju najvrednija dostignuća u ovoj opštini prvi put su dodeljena u godini jubileja.
Predlozi kandidata iz oblasti ekonomije i privrede, obrazovanja, nauke, urbanizma i arhitekture, medicine, umetnosti, sporta, novinarstva, poljoprivrede i ruralnog razvoja i humanitarnog rada dostavljeni su Komisiji za izbor i imenovanja, a konačnu odluku doneli su odbornici lokalnog parlamenta na sednici održanoj nekoliko dana pre obeležavanja 170 godina postojanja ove opštine.
Najviše priznanje, Povelju opštine Koceljeva, iz oblasti ekonomije i privrede dobili su republička direkcija za vode pri Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede zbog učestvovanja u finansiranju brojnih projekata iz oblasti vodosnabdevanja kao i JP Putevi Srbije koje je rekonstruisalo nekoliko regionalnih deonica i jednu od najznačajnijih saobraćajnica za tamnavski kraj, magistralni put Šabac-Valjevo.
PU “Poletarac“ je zbog uspešnih rezultata u vaspitanju i obrazovanju predškolske dece zaslužni dobitnik Povelje iz oblasti obrazovanja...

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa