29. novembar 2012.29. nov 2012.
OPŠTINA VLADIMIRCI: DIREKCIJA ZA GRAĐEVINSKO ZEMLjIŠTE I PUTEVE

U TRI SELA OSVETLjENjE

Opština Vladimirci i Direkcija za građevinsko zemljište, puteve i izgradnju tokom leta su u opsežnoj akciji zamenili sijalice na postojećem uličnom osvetljenju u Vladimircima, koje je imalo enormne troškove po opštinu, ali po rečima direktora Direkcije Gorana Zarića dobili i prostor da se radi na projektima koji su čekali na red usled nedostatka sredstava.
- Kako smo imali sijalice koje su trošile 500 vati zamenili smo ih Filipsovim od 100 vati, i tako petostruko umanjili troškove. Bio je to istovremeno i signal da krenemo u osvetljenje sela koja su vapila za osvetljenjem. Sada se možemo podičiti sa urađenim u selima Belotić, selo Vladimirci i Vukošić gde je urađeno u Belotiću 22 sijalična mesta, u selu Vladimirci 23 a u Vukošiću 25. Namerni smo i nadalje raditi kompletno osvetljenje, gde god to uslovi dozvoljavaju u ovim selima, jer pravi varoški uslovi teraju nas na to, ali i velika ušteda sa novim štedljivim sijalicama, zadovoljan je urađenim Zarić.
- U selima slika istovetna. Od neverice do oduševljenja što mladi mogu večernje sate provesti van doma bez straha, od neprijatnosti uz prelepu sliku krajolika koji blješti poput Božićnih drveta.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa