Инфо

29. новембар 2012.29. нов 2012.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ДИРЕКЦИЈА ЗА ГРАЂЕВИНСКО ЗЕМЉИШТЕ И ПУТЕВЕ

У ТРИ СЕЛА ОСВЕТЉЕЊЕ

Општина Владимирци и Дирекција за грађевинско земљиште, путеве и изградњу током лета су у опсежној акцији заменили сијалице на постојећем уличном осветљењу у Владимирцима, које је имало енормне трошкове по општину, али по речима директора Дирекције Горана Зарића добили и простор да се ради на пројектима који су чекали на ред услед недостатка средстава.
- Како смо имали сијалице које су трошиле 500 вати заменили смо их Филипсовим од 100 вати, и тако петоструко умањили трошкове. Био је то истовремено и сигнал да кренемо у осветљење села која су вапила за осветљењем. Сада се можемо подичити са урађеним у селима Белотић, село Владимирци и Вукошић где је урађено у Белотићу 22 сијалична места, у селу Владимирци 23 а у Вукошићу 25. Намерни смо и надаље радити комплетно осветљење, где год то услови дозвољавају у овим селима, јер прави варошки услови терају нас на то, али и велика уштеда са новим штедљивим сијалицама, задовољан је урађеним Зарић.
- У селима слика истоветна. Од неверице до одушевљења што млади могу вечерње сате провести ван дома без страха, од непријатности уз прелепу слику крајолика који бљешти попут Божићних дрвета.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa