20. jun 2013.20. jun 2013.
SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE BOGATIĆ

VEĆINA ZA SVETLANU

Iako je odbornik SPS Nenad Beserovac ukazao na analizu Republičkog zavoda za zdravstvo iz 2009. godine, prema kojoj je Zdravstveni fond od strane Doma zdravlja Bogatić oštećen za 1,9 miliona dinara i dve krivične prijave po kojima se vodi postupak protiv prim. dr Svetlane Knežević, odbornici baš nju imenovali za direktorku Doma zdravlja Bogatić. Odbornička grupa SPS, malo pre završetka, napustila sednicu
Na prošlonedeljnoj sednici Skupštine opštine Bogatić, najviše polemike odbornika izazvalo je imenovanje prim. dr Svetlane Knežević za direktora Doma zdravlja Bogatić na četvorogodišnji mandat. Ova tačka dnevnog reda bila je pod rednim brojem sedam, a odmah potom odbornici su konstatovali prestanak mandata vršioca dužnosti direktora Doma zdravlja Bogatić, prim. dr Svetlani Knežević. Nenad Beserovac je ukazao na grešku u redosledu, budući da se, kako je istakao radi o istoj osobi. Njegov predlog da se izmeni redosled tačaka dnevnog reda, kako bi se prvo razmatrao prestanak mandata vršioca dužnosti direktora, a potom imenovanje, nije prihvaćen, kao ni primedba, dokumentovana papirom analize Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje iz 2009. godine, prema kojoj je Dom zdravlja Bogatić oštetio Fond zdravstvenog osiguranja za 1,9 miliona dinara, a protiv predložene doktorke, ukazao je Beserovac, postoje dve krivične prijave po kojima se vode sudski sporovi.
Sve to nije u većoj meri uticalo na odluku odbornika i oni su glasanjem sa 19 glasova za i sedam protiv izglasali imenovanje prim. dr Svetlane Knežević za direktora Doma zdravlja Bogatić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa