Инфо

20. јун 2013.20. јун 2013.
СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

ВЕЋИНА ЗА СВЕТЛАНУ

Иако је одборник СПС Ненад Бесеровац указао на анализу Републичког завода за здравство из 2009. године, према којој је Здравствени фонд од стране Дома здравља Богатић оштећен за 1,9 милиона динара и две кривичне пријаве по којима се води поступак против прим. др Светлане Кнежевић, одборници баш њу именовали за директорку Дома здравља Богатић. Одборничка група СПС, мало пре завршетка, напустила седницу
На прошлонедељној седници Скупштине општине Богатић, највише полемике одборника изазвало је именовање прим. др Светлане Кнежевић за директора Дома здравља Богатић на четворогодишњи мандат. Ова тачка дневног реда била је под редним бројем седам, а одмах потом одборници су констатовали престанак мандата вршиоца дужности директора Дома здравља Богатић, прим. др Светлани Кнежевић. Ненад Бесеровац је указао на грешку у редоследу, будући да се, како је истакао ради о истој особи. Његов предлог да се измени редослед тачака дневног реда, како би се прво разматрао престанак мандата вршиоца дужности директора, а потом именовање, није прихваћен, као ни примедба, документована папиром анализе Републичког завода за здравствено осигурање из 2009. године, према којој је Дом здравља Богатић оштетио Фонд здравственог осигурања за 1,9 милиона динара, а против предложене докторке, указао је Бесеровац, постоје две кривичне пријаве по којима се воде судски спорови.
Све то није у већој мери утицало на одлуку одборника и они су гласањем са 19 гласова за и седам против изгласали именовање прим. др Светлане Кнежевић за директора Дома здравља Богатић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa