18. decembar 2014.18. dec 2014.
IZABRANI NAJBOLjI SPORTISTI, SPORTSKI RADNICI I KOLEKTIVI U OPŠTINI BOGATIĆ

USPEŠNA PROMOCIJA SPORTA

Po drugi put u velikoj sali Borović u Bogatiću u organizaciji Radio Nešvila, koji obeležava 20 godina uspešnog rada, prošle nedelje održan je izbor najboljeg sportiste, sportskog radnika i kolektiva u opštini Bogatić.
Birani su najbolji u sportu, godine na izmaku u tri konkurencije, a tim povodom podeljeno više pehara i diploma.
Titulu najboljeg sportiste u izboru slušalaca Radio Nešvila poneo je Miloš Kojić, mladi fudbaler FK Mačva 2005, iz Bogatića. U istoj anketi za najboljeg sportskog radnika proglašen je Milan Dražić, sekretar FK Mačva 2005. Bogatić. Ova konkurencija ( glasovi slušalaca Radio Nešvila) promovisala je za najuspešniji sportski kolektiv FK Napredak iz Belotića.
Prema odluci stručnog žirija prvo mesto u konkurenciji najboljih sportista u 2014. godini, pripalo je Nenadu Đorđeviću, mladom fudbaleru Mačve 2005. Žiri je za najuspešnijeg sportskog radnika proglasio Ivana Đinića, trenera Atletskog kluba „Sprint“ iz Badovinaca, dok je odlukom istog žirija za najbolji sportski kolektiv u 2014. proglašen ORK Mačva Bogatić.
I na kraju prema glasovima prisutnih u sali za najuspešnijeg sportistu proglašena je Kristina Manojlović, mlada odbojkašica, odbojkaškog kluba Bogatić. Ponovo je glasovima prisutnih za najboljeg sportskog radnika izabran Milan Dražić, sekretar FK Mačva Bogatić, dok je za najuspešniji sportski kolektiv proglašen ORK Mačva Bogatić.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa