Инфо

18. децембар 2014.18. дец 2014.
ИЗАБРАНИ НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ, СПОРТСКИ РАДНИЦИ И КОЛЕКТИВИ У ОПШТИНИ БОГАТИЋ

УСПЕШНА ПРОМОЦИЈА СПОРТА

По други пут у великој сали Боровић у Богатићу у организацији Радио Нешвила, који обележава 20 година успешног рада, прошле недеље одржан је избор најбољег спортисте, спортског радника и колектива у општини Богатић.
Бирани су најбољи у спорту, године на измаку у три конкуренције, а тим поводом подељено више пехара и диплома.
Титулу најбољег спортисте у избору слушалаца Радио Нешвила понео је Милош Којић, млади фудбалер ФК Мачва 2005, из Богатића. У истој анкети за најбољег спортског радника проглашен је Милан Дражић, секретар ФК Мачва 2005. Богатић. Ова конкуренција ( гласови слушалаца Радио Нешвила) промовисала је за најуспешнији спортски колектив ФК Напредак из Белотића.
Према одлуци стручног жирија прво место у конкуренцији најбољих спортиста у 2014. години, припало је Ненаду Ђорђевићу, младом фудбалеру Мачве 2005. Жири је за најуспешнијег спортског радника прогласио Ивана Ђинића, тренера Атлетског клуба „Спринт“ из Бадовинаца, док је одлуком истог жирија за најбољи спортски колектив у 2014. проглашен ОРК Мачва Богатић.
И на крају према гласовима присутних у сали за најуспешнијег спортисту проглашена је Кристина Манојловић, млада одбојкашица, одбојкашког клуба Богатић. Поново је гласовима присутних за најбољег спортског радника изабран Милан Дражић, секретар ФК Мачва Богатић, док је за најуспешнији спортски колектив проглашен ОРК Мачва Богатић.
Љ.Ђ.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa