Berza

  • aero 880 ▼ -0,57%
  • dinnpb 3.650 ⚫ 0,00%
  • dnos 1.811 ▲ 3,84%
  • niis 681 ▲ 0,15%
(29. januar 2015.)
POČINjE PREREGISTRACIJA GAZDINSTAVA

POMOĆ POLjOPRIVREDNICIMA

Poverenici koje je grad Šabac postavio po seoskim mesnim zajednicama ove godine će obaviti najveći deo posla oko registracije i preregistracije seoskih gazdinstava. Obuku za popunjavanje formulara za njih su organizovali Uprava za trezor i Direkcija za poljoprivredu.
-Registracija poljoprivrednih gazdinstava traje od 1. februara do 31. marta. Gradska uprava, želeći da izađe u susret svojim sugrađanima, omogućila je da se to obavi u mestima gde žive, odnosno u njihovim mesnim zajednicama, naveo je načelnik Gradske uprave grada Šapca, Jovan Nedeljković.
Predrag Srdanović, iz Direkcije za poljoprivredu, je dodao i da će nosioci gazdinstava dokumentaciju moći da predaju u svojim mestima, a da će sve ostalo za njih završiti poverenici. Takođe je istakao da će Direkcija biti tu da pruži svu stručnu pomoć i savete. Srdanović je istakao da je područje Šapca među onima sa najvećim brojem registrovanih domaćinstava, 10.126, od čega je prošle godine 7.800 bilo u aktivnom statusu. Očekuje se da će se ove godine taj broj i povećati.
M.M.

Najnoviji broj

18. jul 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa