19. februar 2015.19. feb 2015.
SAKUPLjENI POTPISI ZA REGISTRACIJU

DVERI POSTAJU STRANKA

Proteklog vikenda Povereništvo Dveri u Šapcu sakupljalo je potpise za registraciju ovog pokreta u političku partiju. Povodom uspešno obavljenog posla, u sredu su održali konferenciju za medije.
- Novi zakon koji će uskoro stupiti na snagu onemogućava grupama građana da se aktivno bave politikom. Iz tog razloga pokret Dveri se odlučio za registraciju u političku stranku. Naše delovanje, stavovi i borba ostaće nepromenjena kao i do sada. Vreme je za smenu političke generacije koja godinama unazad uništava ovu zemlju zarad ličnih interesa. Vreme je da dođu mladi, nekompromitovani ljudi koji će sveopšti interes staviti ispred ličnog. Pun naziv organizacije će glasiti „Srpski pokret Dveri“, rekao je Aleksandar Jakovljević ispred Dveri.
Šabačko povereništvo se zahvaljuje svima koji su im proteklog vikenda ukazali poverenje i dali potpis i na taj način omogućili da ispune zadatu kvotu koju su imali za ovaj grad. Ubrzo nakon završetka prikupljanja potpisa u Šapcu se planira formiranje omladine Srpskog pokreta Dveri.
-Obzirom da je osnova svake normalne države porodica, a da je stub svake porodice žena, takođe se uskoro očekuje i formiranje ženske mreže na nivou cele Srbije, a i šire, poručuju iz Dveri.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa