Инфо

19. фебруар 2015.19. феб 2015.
САКУПЉЕНИ ПОТПИСИ ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ

ДВЕРИ ПОСТАЈУ СТРАНКА

Протеклог викенда Повереништво Двери у Шапцу сакупљало је потписе за регистрацију овог покрета у политичку партију. Поводом успешно обављеног посла, у среду су одржали конференцију за медије.
- Нови закон који ће ускоро ступити на снагу онемогућава групама грађана да се активно баве политиком. Из тог разлога покрет Двери се одлучио за регистрацију у политичку странку. Наше деловање, ставови и борба остаће непромењена као и до сада. Време је за смену политичке генерације која годинама уназад уништава ову земљу зарад личних интереса. Време је да дођу млади, некомпромитовани људи који ће свеопшти интерес ставити испред личног. Пун назив организације ће гласити „Српски покрет Двери“, рекао је Александар Јаковљевић испред Двери.
Шабачко повереништво се захваљује свима који су им протеклог викенда указали поверење и дали потпис и на тај начин омогућили да испуне задату квоту коју су имали за овај град. Убрзо након завршетка прикупљања потписа у Шапцу се планира формирање омладине Српског покрета Двери.
-Обзиром да је основа сваке нормалне државе породица, а да је стуб сваке породице жена, такође се ускоро очекује и формирање женске мреже на нивоу целе Србије, а и шире, поручују из Двери.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa