Berza

 • aero 923 ▲ 0,87%
 • dinnpb 6.000 ⚫ 0,00%
 • gfso 685 ▼ -19,41%
 • grdb 851 ⚫ 0,00%
 • gsfd 580 ⚫ 0,00%
 • impl 3.701 ▼ -3,87%
 • jmbn 5.300 ▼ -0,73%
 • kmbn 2.150 ⚫ 0,00%
 • mtlc 1.900 ⚫ 0,00%
 • niis 555 ▼ -1,07%
 • rso1491 137,90 ⚫ 0,00%
(12. mart 2015.)
POKRET DVERI

ZAŠTO TREBA IZAĆI NA PROTEST 21. MARTA

Zato što je Vučićeva vlast gora od Tadićeve. Ne samo da su nastavili Tadićevu politiku, već su otišli dalje u izdaji Kosova i Metohije. Zato što svakoga sekunda zadužuju Srbiju za novih 192 evra.
Zato što su nastavili da hrle u EU po svaku nacionalnu i državnu cenu. Zato što puze u NATO i za savetnika u Vladi Srbije uzimaju osvedočenog NATO zločinca Tonija Blera. Zato što umesto Vlade Srbije o poskupljenju struje u Srbiji odlučuje MMF. Zato što su ukinuli carine na uvoz strane robe i uništili domaću privredu i poljoprivredu.
Zato što su smanjili plate i penzije, umesto da je punjenje budžeta izvršeno naplatom nenaplaćenog poreza tajkunima, dodatnim oporezivanjem ekstraprofita stranih banaka koje imaju najveće kamatne stope u čitavoj Evropi ili otpuštanjem partijskih vojski iz javnih preduzeća.
Zato što je njihova borba protiv kriminala i korupcije jedna velika laž. I posle tri godine njihove vlasti nije završen niti jedan sudski proces i na višegodišnjoj robiji na osnovu pravosnažne presude ne nalazi se niti jedan kriminalac, tajkun ili političar koji je opljačkao Srbiju u poslednjih 25 godina.
Zato što je 2015. godina od strane Vlade Srbije oglašena kao godina totalne rasprodaje Srbije. Na prodaju su svi preostali domaći prirodni i privredni resursi. Posebno je alarmantna najava prodaje Telekoma, najvažnijeg srpskog državnog preduzeća na Balkanu.
Zato što su zatvorili sve medije za javnu raspravu i sučeljavanje vlasti i opozicije. Zato što Nikolić, Vučić i Dačić već pune tri godine nisu učestvovali niti u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj bi sa druge strane bio neko ko drugačije misli od njih.
Zato što su na svakom koraku nastavili partijsko zapošljavanje, lično i stranačko bogaćenje.
Zato što je dogorelo do nokata, jer su SNS i SPS prekršili sva svoja predizborna obećanja i vladaju strahom i medijskom torturom.
Zato što je Vučićeva Vlada vrhunac 5. oktobra i DOS koji razjeda i uništava domaći ekonomski interes i državu u celini.
Zato što ako protiv ove vlasti ne ustanemo mi, srpski rodoljubi, opet će nam otporaše pripremiti stranci i poslati ih u nove revolucije i prevare.
Zato pozivamo sve koji su nezadovoljni ovom vlašću, bez obzira na partijsku pripadnost, a posebno opozicione patriotske političke stranke i udruženja, da nam se pridruže u subotu, 21. marta u 13 časova ispred zgrade Vlade Srbije. Ovo nije samo protest Dveri, već svih srpskih rodoljuba, svih prevarenih i ojađenih, poniženih i uvređenih građana Srbije koji više ne žele da trpe Vučićevu samovolju, već su spremni da se suprotstave i javno iskažu svoj opozicioni stav. Počelo je!

Najnoviji broj

2. jul 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa