12. mart 2015.12. mar 2015.
POKRET DVERI

ZAŠTO TREBA IZAĆI NA PROTEST 21. MARTA

Zato što je Vučićeva vlast gora od Tadićeve. Ne samo da su nastavili Tadićevu politiku, već su otišli dalje u izdaji Kosova i Metohije. Zato što svakoga sekunda zadužuju Srbiju za novih 192 evra.
Zato što su nastavili da hrle u EU po svaku nacionalnu i državnu cenu. Zato što puze u NATO i za savetnika u Vladi Srbije uzimaju osvedočenog NATO zločinca Tonija Blera. Zato što umesto Vlade Srbije o poskupljenju struje u Srbiji odlučuje MMF. Zato što su ukinuli carine na uvoz strane robe i uništili domaću privredu i poljoprivredu.
Zato što su smanjili plate i penzije, umesto da je punjenje budžeta izvršeno naplatom nenaplaćenog poreza tajkunima, dodatnim oporezivanjem ekstraprofita stranih banaka koje imaju najveće kamatne stope u čitavoj Evropi ili otpuštanjem partijskih vojski iz javnih preduzeća.
Zato što je njihova borba protiv kriminala i korupcije jedna velika laž. I posle tri godine njihove vlasti nije završen niti jedan sudski proces i na višegodišnjoj robiji na osnovu pravosnažne presude ne nalazi se niti jedan kriminalac, tajkun ili političar koji je opljačkao Srbiju u poslednjih 25 godina.
Zato što je 2015. godina od strane Vlade Srbije oglašena kao godina totalne rasprodaje Srbije. Na prodaju su svi preostali domaći prirodni i privredni resursi. Posebno je alarmantna najava prodaje Telekoma, najvažnijeg srpskog državnog preduzeća na Balkanu.
Zato što su zatvorili sve medije za javnu raspravu i sučeljavanje vlasti i opozicije. Zato što Nikolić, Vučić i Dačić već pune tri godine nisu učestvovali niti u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj bi sa druge strane bio neko ko drugačije misli od njih.
Zato što su na svakom koraku nastavili partijsko zapošljavanje, lično i stranačko bogaćenje.
Zato što je dogorelo do nokata, jer su SNS i SPS prekršili sva svoja predizborna obećanja i vladaju strahom i medijskom torturom.
Zato što je Vučićeva Vlada vrhunac 5. oktobra i DOS koji razjeda i uništava domaći ekonomski interes i državu u celini.
Zato što ako protiv ove vlasti ne ustanemo mi, srpski rodoljubi, opet će nam otporaše pripremiti stranci i poslati ih u nove revolucije i prevare.
Zato pozivamo sve koji su nezadovoljni ovom vlašću, bez obzira na partijsku pripadnost, a posebno opozicione patriotske političke stranke i udruženja, da nam se pridruže u subotu, 21. marta u 13 časova ispred zgrade Vlade Srbije. Ovo nije samo protest Dveri, već svih srpskih rodoljuba, svih prevarenih i ojađenih, poniženih i uvređenih građana Srbije koji više ne žele da trpe Vučićevu samovolju, već su spremni da se suprotstave i javno iskažu svoj opozicioni stav. Počelo je!

Najnoviji broj

26. novembar 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa