2. april 2015.2. apr 2015.
KONFERENCIJA DEMOKRATSKE STRANKE

POZIV NA MITING


Demokratska stranka Šabac održala je prošle subote konferenciju za medije povodom mitinga DS zakazanog za 25. april u Beogradu. Na konferenciji su prisustvovali: Dušan Kostadinović, iz Izvršnog odbora DS, Milutin Ikodinović, potpredsenik Gradskog odbora DS Šabac, Slobodan Šarić, predsednik Opštinskog odbora DS Bogatić i Mihailo Paunović, poverenik Opštinskog odbora DS Koceljeva.
-Demokratska stranka poziva sve ljude kojima je demokratija i sloboda na srcu da nam se pridruže na mitingu. Jedino zajedno možemo vratiti Srbiju na dobar put. Dobrodošli su svi oni kojima je dosta ovakve vlade, kojima je dosta nestručnosti, bahatosti i sve težeg života. Dođite da pokažemo da nas ima mnogo koji smo protiv. Važno je, poručeno je sa konferencije.
Demokratska stranka je izrazila uverenje da je trenutno najveća opoziciona stranka koja je jedina organizovana alternativa aktuelnoj vlasti. Naveli su da miting organizuju jer je DS sa svojim partnerima uvek hrabro bila na prvoj liniji odbrane slobode i borbe za dostojanstven život.
-Svakome je danas jasno da u Srbiji nije dobro i da se ona ne kreće u pravom smeru. Zato se okupljamo, da jasno kažemo šta mislimo o ovoj Vladi, Vučiću i njegovim nesposobnim ministrima.
Ne pristajemo na strahovladu! Nisu reforme kada se policiji, vojsci, lekarima, nastavnicima i profesorima smanjuju plate a razbacuju pare na besmislene projekte. Ne pristajemo na zastrašivanje i ućutkivanje svih koji misle drugačije. Ne pristajemo na urušavanje institucija, bahatost, nestručnost, neznanje i nesposobnost, rečeno je na konferenciji.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa