2. april 2015.2. apr 2015.
JEDINSTVENA SRBIJA SREDSTVA U

HUMANITARNE SVRHE


Predsednik GO Jedinstvene Srbije Šabac i odbornik u Skupštini Grada Šapca Slaviša Kostadinović je na zasedanju između ostalog pozvao odbornike da ne usvoje uvođenje nadoknade u iznosu od 4.800,00 dinara na mesečnom nivou po odborniku tj. 4.000.000,00 dinara ukupno na godišnjem nivou, već da se ta sredstva usmere u kupovinu školske opreme i knjiga ili obezbeđivanju besplatnog prevoza za učenike u Šapcu. Nažalost takav predlog nije ni uvršten u razmatranje od strane skupštinske većine, tako da će odbornici ipak primati mesečnu nadoknadu.
Slaviša Kostadinović se na sednici javno odrekao nadoknade za obavljanje funkcije odbornika i ta sredstva kako je i obećao na sednici usmerio u humanitarne svrhe.
Na dnevnom redu se posle dužeg vremena i posle višegodišnjeg insistiranja Jedinstvene Srbije našao i predlog o doniranju paketa za novorođenčad, što je odbornik Slaviša Kostadinović iako u opoziciji podržao.
U prilogu ovog saopštenja za javnost vam dostavljamo zahtev upućen Skupštini Grada Šapca i odeljenju za finansije za usmeravanje sredstava na račun Humanitarnog udruženja „ ANA“.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa