2. april 2015.2. apr 2015.
MEĐUOPŠTINSKA LIGA “MAČVA“, 18. KOLO

TRI BODA ZA PRVO MESTO

FK “Radnički Šabački“ - FK “Duško“ 2:0 (1:0)

Ime Radničkog motiviše i daje dodatnu snagu svakom rivalu protiv koga drugi najstariji šabački fudbalski klub igra. Ovog vikenda, “Duško“ iz Klenja odigrao je 90 čvrstih i borbenih minuta, a pre svega vodili su računa o odbrani. No, na kraju, iznenađenja nije bilo, Šapčani su potvrdili lidersku poziciju.
Od početka, Šapčani su krenuli jako i odlučno. Ipak, posle nekoliko poluprilika, gosti su kapitulirali u 11. minutu. Dugačku loptu odlično prihvata Kovačević, a još bolje proigrava Jošića. On prvim kontaktom smiruje loptu, a potom je plasira u desni ugao čuvara mreže tima iz Klenja, za 1:0. Ništa nije ovaj gol promenio u igri. “Radnički“ se trudio da postigne i drugi gol, a gosti pre svega pazili da im se mreža ne zatrese još jednom. Uspevali su da odole do pred kraj utakmice, a ređale su se šanse: Pavlovića, Jošića, Stajića, Kovačevića, konačan rezultat postavio je, rezervista, Lukić u 88. minutu.
Posle kiksa Budućnosti iz Zminjaka, koja je na svom terenu igrala 1:1 sa Cerom iz Petkovice, prednost Radničkog na tabelu, u odnosu na prve pratioce, sada je 3 boda. Za Vaskršnji vikend, sledi derbi u kome će “Partizan“ iz Drenovca dočekati “Radnički
šabački“, u 20. kolu Međuopštinske lи

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa