16. april 2015.16. apr 2015.
TEKVONDO KLUB „ŠABAC“

MEDALjE IZ VRŠCA

Deveto po redu otvoreno tekvondo takmičenje “Milenijum Open 2015“ održano je protekle nedelje u Vršačkoj hali sportova “Milenijum“, ugostivši 39 klubova sa ukupno 394 takmičara iz osam zemalja.
Tekvondo klub “Šabac“ je doveo 14 takmičara u svim uzrasnim kategorijama koji su osvojili 11 medalja od kojih dve zlatne, četiri srebrne i pet bronzanih. Kada su se sabrale sve medalje, pionirskoj ekipi tekvondo kluba “Šabac“ je pripao pehar za ukupno treće mesto.
“Milenijum Open 2015“ nam je bio jedan od turnira na kojem smo proverili formu kadeta Mateje Vučinića koji će za dva meseca putovati na Evropsko prvenstvo i potencijalnog reprezentativca Igora Ivanovića. Učestvovali smo sa manjim brojem takmičara jer smo skoncentrisani na naše takmičenje “3. Šabac Open 2015“ koje organizujemo ove subote u hali sportova “Zorka“. Pionirska ekipa je rutinski odradila mečeve izbegavši bilo kakve povrede da bi bili spremni za svoje pojavljivanje na domaćem terenu ““ rekao nam je Jovan Dedić trener tekvondo kluba “Šabac“.
Osvajači medalja na “Milenijum Open 2015“: zlato Mateja Vučinić i Marko Mihailović, srebro Igor Ivanović, Viktor Puškić, Vukašin Mojsilović i Vukašin Janjatović, bronza Sonja Milošević, Vukašin Karavidić, Nikola Vujić, Uroš Belanović i Žarko Krajišnik.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa