16. april 2015.16. apr 2015.
FUDBAL PRVA LIGA SRBIJE ““ 23. KOLO

UBEDLjIV PORAZ

Javor- Mačva 4:0 (1:0)
U nedelju, u Ivanjici, ekipa Javora ugostila je Mačvu i opravdala epitet favorita. Jedna od vodećih ekipa na tabeli u prvom poluvremenu već je dala doznanja da računaju na sva tri boda sa trenutno slabom Mačvom. Dražić je sredinom prvog poluvremena savladao Stepandića da bi početak drugog poluvremena Milošković obeležio evrogolom čime se praktično pobeda domaćina nije dovodila u pitanje.
Mačva ni na ovom susretu nije pružila otpor protivniku. Jedino je Srdić krajem prvog poluvremena snažno šutirao prema protivničkom golu, ali nije bio precizan. Nedostatak napadača u timu Mačve rezultat je stanja na tabeli, ali i loša odbrana Mačve koja posle ovog kola beleži više od jednog primljenog gola po utakmici. Takav učinak teško će Mačvu ostaviti u ovom rangu takmičenja .
Potvrda loše igre i promaja u odbrani Mačve bila je i u 72. minutu kada je Milović matirao Stepandića. Šlag na tortu za domaći Javor i konačnih 4:0 doneo je Ratović u 86. minutu. Suđenje je bilo korektno.
Mačva je igrala u sledećem sastavu: Stepandić, Pejović, Ristivojević, Radovanović, Prodanović (Lekić), Đukanović, Marković, Srdić (Spasenović), Živanović, Milinković i Krmar.
Narednog vikenda, u subotu sa početkom u 16 časova, Mačva će ugostiti Bačku iz Bačke Palanke.
22. KOLO RADNIK ““ MAČVA 1:0 (1:0)
Loša odbrana Mačve na gostovanju u Surdulici uspela je već u prvom minutu da obezbedi domaćoj ekipi da dođe do pobedonosnog gola. Mačva ni na ovoj utakmici nije prikazala dobru igru, pa su izostali i napadi koji bi mogli da ugroze gol domaće ekipe.
S.M.T.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa