16. april 2015.16. apr 2015.
I NOVA STRANKA NA MITINGU

PROTIV MRAKA

Za 25. april u 17 časova na Trgu Republike u Beogradu, zakazan je veliki miting u organizaciji Demokratske stranke na kojem će učestvovati i NOVA stranka.
Ovaj miting predstavlja početak dugačke i mukotrpne kampanje u borbi protiv vladavine mraka i političkog terora koji nad svojim neistomišljenicima sprovodi vlast Srpske napredne stranke.
Krajem ove, a najkasnije početkom 2016. godine Srbija ulazi u ciklus izbora na svim nivoima, počev od lokalnih i pokrajinskih.
Lokalni izbori predstavljaju prvu priliku da se odlučno i nedvosmisleno obračunamo sa vlašću koja svojom neodgovornom politikom i delanjem narušava ugled i budićnost Srbije ali i bezbednost i egzistenciju svakog njenog stanovnika.
Vreme je da odlučno i složno ustanemo i glasno kažemo da nam je dosta takve vlasti, lažljive i nesposobne i da smo spremni da uzmemo sudbinu u svoje ruke!
Prevoz na miting organizovan je autobusima, a svi zainteresovani treba da se jave na telefone organizacionog odbora 063/326792 Simić, 065/3758822 Jerinić, 066/005803 Petrović.
Gradski odbor NOVE stranke Šabac poziva sve članove, simpatizere i opoziciono i prodemokratski nastrojne građane, ponižene i ljute, da nam se 25. aprila pridružite i glasno kažete DOSTA!
Gradski odbor NOVE stranke Šabac

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa