16. april 2015.16. apr 2015.
U GRADSKOM UDRUŽENjU PENZIONERA GRADA ŠAPCA ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA

NOVI STARI PREDSEDNIK

Proteklog ponedeljka u prostorijama Gradskog udruženja penzionera grada Šapca održana je redovna četvorogodišnja Izborna skupština. Pre skupštine na sednici Izvršnog odbora visokom ocenom ocenjen je i Izveštaj o radu Udruženja.
- Članovi Izborne skupštine naročito pohvalno su se izjasnili kada je u pitanju poboljšanje standarda penzionera u koji ulazi i nabavka ogreva za naše socijalno najugroženije članove. Realizovan je i veliki broj kulturno-zabavnih manifestacija poput književnih večeri, izleta i druženja. Sve je to realizovano onako kako smo i planirali i onako kako su naši penzioneri želeli ““ rekla je Milena Ćorilić, predsednica Gradskog udruženja kojoj je Izborna skupština poklonila poverenje i u narednom mandatu.
Gradsko udrženje penzionera će, kako je istaknuto, ostati dosledno svojim aktivnostima koje su se i u proteklom periodu pokazale efikasnim.
- Glavni cilj nam je, naravno, poboljšanje standarda penzionera tako da se vodi računa o kretanju penzija. O tome se razgovara, daju se inicijative Savezu penzionera da se ta pitanja pokrenu i na republičkom nivou. Isto tako razgovaralo se i o poboljšanju standarda u pogledu obezbeđenja onoga što je najbitnije penzionerima. Izlazimo u susret penzionerima tako da ogrev dobijaju na šest mesečnih rata, a onima koji su najugroženiji i na više. U planu su nam, kao i prošle godine, i predavanja iz zdravstvene zaštite, ali i kulturno-zabvani programi - istakla je Ćorilićeva.
O. G.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa