30. april 2015.30. apr 2015.
NOVA AVANTURA ŠABAČKIH BAJKERA

MOTORIMA U MOSKVU

Prošle godine tri člana Moto kluba “Čivija“ svojim dvotočkašima obreli su se put Afrike. Tada su postavili svojevrstan rekord u kilometrima koje su prelazili tokom jednog dana, a bili su i jedina ekipa koja je u ovakvu avanturu krenula bez pratnje drugih vozila. Po povratku Novica Andrić, Dejan Isaković i Nikola Kacin obećali su da će ove godine otići na neku drugu stranu sveta.
Ista ekipa, pojačana Bojanom Radukićem, krenula je u ponedeljak u Moskvu. Plan je da pre Dana pobede stignu u rusku prestonicu i tamo prisustvuju vojnoj paradi koja će biti organizovana u čast 70. godišnjice odbrane od fašizma.
Prvog dana prešli su 805 kilometara, od Šapca do Poljske. Očekuje se da će u Moskvi biti već 7. ili 8. Nakon Parade u subotu krenuće ka Sankt Petersburgu, a zatim potpuno drugim putem nazad ka Srbiji. Tokom ove ture trebali bi da pređu oko 7.000 kilometara.
Šabačkim bajkerima želimo srećan put. Njihove utiske čitaocima “Glasa Podrinja“ prenećemo u nekom od narednih brojeva, kada oni ponovo budu u Šapcu.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa