7. maj 2015.7. maj 2015.
PROTEKLOG VIKENDA U KOCELjEVI

OSMO DRUŽENjE BAJKERA


Tokom vikenda u organizaciji moto kluba “Good boys“ u Koceljevi je održan osmi moto skup. Kroz kamp je prošlo više od 400 motora kao i preko hiljadu i po posetilaca.
Osim iz Šapca, Valjeva, Uba i Osečine, domaćini su ugostili i bajkere sa Zlatibora, iz Užica, Požege, Obrenovca, Šida, Rume, Inđije, Lešnice, Banje Koviljače, Čačka, Leskovca, Velike Plane, Sremske Mitrovice, Petrovca na Mlavi, Ljiga, Pećinaca, Zvornika, iz Srpskog Sarajeva, Bijeljine, Ćuprije, Lajkovca, Zemuna...
U okviru moto skupa organizovan je izlet ljubitelja dvotočkaša do manastira Kaona, zatim ulični defile, igre u kampu kao i koncerti, najpre šabačkog benda “Predigra“ koji je i ove godine oduševio prisutne a potom i grupe “Osvajači“.
Organizatori ističu da su zadovoljni kako posetom tako i zbog činjenice da je sve proteklo u najboljem redu, bez ikakvih incidentnih situacija. Napominju da veliku zahvalnost za uspeh ove manifestacije i dobru organizaciju duguju prvenstveno koceljevačkoj opštini koja je generalni pokrovitelj skupa, ali i brojnim sponzorima i nadaju se da će, kako kažu, vreme poslužiti i naredne godine te da će posetilaca biti još više.
V. Bošković

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa