14. maj 2015.14. maj 2015.

EVROPA IZMAČE ZA DLAKU

ŽRK “Medicinar“ - ŽRK “Železničar“ Inđija 40:33 (20:18)
Učinile su sve igračice “Medicinara“ da i u ovoj utakmici ostvare pobedu, ne bi li se dokopale učešća u “Čelendž kupu“. No pobeda je ostvarena na terenu, ali plasman u Evropu je izmakao za dlaku. Samo su još 2 boda delila šabačku ekipu plasmana u “Kup gradova“. Ostaje žal, ali mora se odati priznanje šabačkim devojkama za ostvaren plasman i igre u debitantskoj sezoni u super ligi.
Ostvarena je ubedljiva pobeda nad ekipom iz Inđije. Gošće su vrlo dobro odigrale utakmicu, jer su bile rasterećene zbog obezbeđenog opstanka, a šabačka ekipa je prevashodno želela pobedu zbog što boljeg plasmana, a i zbog međusobnog prestiža.
Ponovo je Ana Radović vodila ekipu na trijumfu a nesebično su joj pomagale Jović, Ninković, Stojković. Bilo je na momente sjajne igre, ali isto tako bilo je i grešaka i padova što se najbolje vidi kroz kretanje rezultata. Sve se to i da razumeti kad je poslednje ligaško kolo u pitanju.
- Cilj je ostvaren, plasman sasvim dobar kao i bodovni saldo. Ostaje nam da u sledećoj sezoni ostvarimo to što smo propustili sada, plasman u evropsko takmičenje. Još jednom čestitam svim devojkama koje su ostvarile ovakav rezultat ““ kaže trener “Medicinara“ magistar Aleksandar Savić.
ŽRK “Medicinar“: Dukić, Vragolić 3, I. Ručnov, N. Vasiljević, Milošević, Belušević, Mijailović, Radović 15, A. Ručnov 3, D. Vasiljević, Selenić, Jović 6, Ninković 7, Stojković 6.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa