Info

21. maj 2015.21. maj 2015.
Majska nagrada Sportskom savezu Šapca

VRHUNSKO PRIZNANjE

Povodom dobijanja Majske nagrade, zamenik gradonačelnika Šapca Nemanja Pajić organizovao je prošlog ponedeljka u Gradskoj kući prijem za predstavnike Sportskog saveza Šapca. Ministarstvo omladine i sporta i Sportski savez Srbije dodelili su ovu nagradu Sportskom savezu Šapca za izuzetne rezultate i dostignuća u razvoju fizičke kulture i sporta u Republici Srbiji.
- Ovo je priznanje za kvalitetan i kontinuiran rad. To je istakao i predsednik Sportskog saveza Srbije uručujući priznanje. I upravo u tome je njegov značaj ““ u kontinuitetu kvaliteta. Ova nagrada je Sportski savez Šapca svrstala u red najboljih u Srbiji i zato ja čestitam svima koji su svojim radom i entuzijazmom doprineli ovom priznanju, ubeđen da će svoje angažovanje nastaviti na isti način. U tom poslu im želim uspeh, jer je to važno za sve koje su vezani za njihov rad. Važno je za mnoge sportiste, za mnoge školarce i za njihov zdrav i pravilan rast i razvoj, a tako je važno za grad i sve nas, rekao je zamenik gradonačelnika Šapca Nemanja Pajić.
- Sve akcije koje je sprovodio Sportski savez Srbije podržao je Sportski savez Šapca i još organizovao nekoliko akcija lokalnog karaktera, koje postaju deo strategije Sportskog saveza Srbije. Majska nagrada kao vrhunsko priznanje u sportu u Srbiji može da se dobije samo jednom, a Šabac je dobio i davne 1976. godine. Našom prošlogodišnjom kandidaturom su uvideli da je besmisleno nagradu dodeliti samo jednom kada su u pitanju teritorijalni sportski savezi, jer bi vrlo brzo svi bili nagrađeni. Zato je to ove godine promenjeno i mi smo jednoglasno izabrani kao dobitnici Majske nagrade, rekao je predsednik Sportskog saveza Šapca Veselin Vuković.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa