28. maj 2015.28. maj 2015.
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST NOVE SRBIJE

ZAUSTAVIMO LUDILO

Ostala je još samo jedna nedelja do izbora za Savet MZ Majur. Opšti “pritisak“ na stanovnike našeg prigradskog naselja se nastavlja i povećava. Obe vlasti, i lokalna i republička, izvode, svakodnevno i bez prestanka radove. Obećava se sve, i moguće i nemoguće. Nude se projekti centra, koji su preslikani, bog te pita odakle sa “neta“, pregledaju se i svinjsko meso i stanovnici džabe, nudi se status opštine. Mi u Novoj Srbiji moramo da se zapitamo, odakle su svi ovi genijalni ljudi došli baš sada u Majur, i gde su bili, sa svojim genijalnim idejama, sve ove godine. Kako se ne setiše te opštine prethodnih godina, jer nije Šabac juče postao grad? Kako se ne setiše svih tih kanala pre nego što nas je vode „odnela“ prošle godine? Pa ni tada. Kako se ne setiše tog pružnog prelaza, bar pre četiri godine, ili barem pre tri?
A odgovore znamo. Niti ih je interesovao, nit“™ ih interesuje, nit“™ će ih interesovati kako Majur izgleda i živi, čim se, za nekih sedam dana sve završi.
Hoćemo li im to dozvoliti? Ponovo?
Ili ćemo ovaj put, kao one 2001. kada su kandidati koje je podržala Nova Srbija pregazili „najveće“ stranke sa nulom, da pokažemo, „velikim“ strankama da u Majuru imena kandidata važe i vrede više od šarenih laža i sakrivanja iza stranačkih lidera. I da zaustavimo ludilo. A možemo to.
I da se setimo, KAKO GLASAŠ, TAKO ŽIVIŠ !!!
Gradski odbor NS Šabac Božidar Kа

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa