28. maj 2015.28. maj 2015.
KANALIZACIJA U MAJURU NA 36 RATA

DEO ISPUNjENIH OBEĆANjA

Meštanima Majura biće omogućen priključak na kanalizacionu mrežu na 36 rata. Ova odluka naišla je na veliko odobravanje stanovnika ovog prigradskog naselja, a radovima u ulici Cara Dušana prisustvovali su gradonačelnik Nebojša Zelenović i direktor JKP “Vodovod“ Aleksandar Prodanović.
-Podržali smo predlog gradonačelnika jer smatramo da je to dobra ideja. Priključenja će se obavljati u prvom delu ulice Kralja Milutina, u Lučanskoj, Suvoborskoj i Avalskoj. Na sastanku koji smo održali u našem naselju dogovorili smo se da radovi počnu u septembru, rekao je Žika Protić, kandidat za Savet Mesne zajednice Majur.
Protićev “kolega“ Ratko Simić istakao je da je ovo očit primer da se data obećanja ispunjavaju i da će se to nastaviti i u buduće, ako pobedi lista na kojoj se nalaze. Smatra da bi to mnogo doprinelo i poboljšanju kvaliteta života meštana Majura.
Nebojša Zelenović je naveo da će jedan deo novca građani morati da daju odmah, kako bi priključenje moglo da se izvrši. Dodao je da je plaćanje na 36 rata ipak značajna pogodnost, koja ne postoji u drugim gradovima u Srbiji. Prema gradonačelnikovim rečima, ovo se neće odnositi samo na Majur, nego na sva mesta na teritoriji grada Šapca, gde misle ozbiljno da stvore civilizacijske uslove za život.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa