11. jun 2015.11. jun 2015.
DEMANTI

POVODOM TEKSTA „DA VAM SE NE DESI ŠTO I MENI“

Svesni činjenice da demanti nemaju odjek kao neargumentovani napadi na našu firmu i pojedince nismo mogli, a da ne reagujemo na više neistina objavljenih u članku u prošlom broju „Glasa Podrinja“(„Da vam se ne desi što i meni“).
1. Kolega Janko nije dao pogrešan herbicid za soju. Po njihovim izjavama preporuku su dobili putem telefona i istu su tražili od trgovca koji je takođe poljoprivrednik i koji takođe ima zasejanu soju.
Sem pomenutog herbicida „plamena“savetovan je još jedan preparat za kukuruz, pa je očigledno da je pitanje bilo upućeno u vezi zaštite kukuruza. Ni trgovac ni stručno lice ne bi pogrešili u dva preparata.
2. Ako je kupac iskusan i dugogodišnji poljoprivrednik i veliki potrošač herbicida, kako je moguće da nije znao namenu jednog od najprodavanijih herbicida za kukuruz.
3. Vlasnik firme je kulturno razgovarao sa gospođom koja je procenila da sa 65 ari soje očekuje prihod od 1.200 evra (što je potpuno nerealno) i traži naknadu štete. Iako vlasnik nije priznao reklamaciju zbog gore navedenih razloga, ipak je bio voljan da pokloni seme kukuruza i pesticide da se zasnuje nova proizvodnja. Gospođa na to nije pristala.
4. Kolega Janko je promenio tri firme i nije dobio otkaz ni u jednoj, nego je svojom voljom došao u najbolju.
5. Stručna služba „TOMSIN“ je ponosna na svoj rad, a potvrdu o tome treba tražiti od naših kupaca širom Mačvanskog i Sremskog okruga.
Stručna služba “Tomsin“ Šabac

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa